Email.coordinator

italk@italkproject.org

Address.coordinator

Angelo Cangelosi
University of Plymouth
A316 Portland Square
PL 4 8AA Plymouth
United Kingdom

Phone.coordinator

+44 1752 586217

European Commission 7th Framework Programme

CAPRI meeting

 Workshop on Action and Language Learning in Robots,
3-4 November 2009, Villa Orlandi, Capri Island (IT)

Programme and Location (download programme as pdf)

TUESDAY 3 NOVEMBER 2009

  • 9:00 Arrive to venue
  • 9:15 Overview of project progress (Angelo)
  • 9:30 Progress in WP1 (60 min Giorgio)
  • 10:30 Progress in WP1 (30 min Davide)
  • 11:00 Coffee break
  • 11:30 Progress in WP2 (60 min Stefano + 45 min Tony)
  • 13:15 Lunch
  • 14:30 Progress in WP3 (60 min Chrystopher/Joe)
  • 15:30 Progress in WP3-4 (60 min Kerstin F.)
  • 16:30 Coffee break
  • 17:00 Progress in WP3-4 (60 min Britta)
  • 18:00 Introduction to neural models of action and language (Jun)
  • 19:00 Progress in WP5 (30 min Giorgio/Luciano)
  • 19:30 Day 1 ends

WEDNESDAY 4 NOVEMBER 2009

  • 09:00 Research presentation of local organisers (Michela Ponticorvo, Orazio Miglino)
  • 09:15 Year 2 Demo planning (in response to Y1 review report)
  • 10:30 Sub-group session (planning specific collaboration between groups)
  • 11:30 Coffee break
  • 12:00 Sub-group session (planning specific collaboration between groups)
  • 13:30 Lunch
  • 14:30 Scientific and Management Committee
  • 15:30 Knowledge Management Committee
  • 16:00 Meeting ends